ДО ПИТАННЯ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ГІДРАВЛІЧНОЇ СИСТЕМИ ВІДБОРУ ПОТУЖНОСТІ ВІТРОТУРБІНИ

Автор(и)

  • О. С. Ганпанцурова НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина, Україна
  • А. П. Губарев НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина, Україна
  • С. В. Симоненко НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина, Україна

Ключові слова:

Вітротурбіни, гідравлічна система.

Анотація

Підвищення енергетичної ефективності гідравлічних систем приводів є актуальним завданням. Одним з варіантів підвищення енергетичної ефективності систем, що працюють при різних рівнях потужності, є раціональний вибір номінальних що значиться тиску і витрати для кожного режиму роботи з врахуванням гідравлічних характеристик пристроїв і питомої тривалості кожного режиму.

Як приклад була розглянута гідравлічна система відбору потужності ВЕУ з трьома рівнями потужності. Дана система відстежує швидкість обертання валу ветродвігателя і в залежності ось швидкості перемикає рівень відбираної потужності. Зміна потужності виконується перемиканням розподільних клапанів і перенаправленням потоку до одного з двох гідромоторів.

Біографії авторів

О. С. Ганпанцурова, НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина

к.т.н.

А. П. Губарев, НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина

д.т.н., проф.

С. В. Симоненко, НТУУ «КПИ», г. Киев, Украина

Посилання

УДК 621.226

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-04-30

Як цитувати

Ганпанцурова, О. С., Губарев, А. П., & Симоненко, С. В. (2021). ДО ПИТАННЯ ПАРАМЕТРИЧНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ГІДРАВЛІЧНОЇ СИСТЕМИ ВІДБОРУ ПОТУЖНОСТІ ВІТРОТУРБІНИ. Матеріали науково-технічної конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці», (20), 107–109. вилучено із https://confproc.pgm.kpi.ua/article/view/68265