ДОСЛІДЖЕННЯ ДЕТЕРМІНОВАНИХ МОДЕЛЕЙ ВІБРАЦІЙНИХ ТА ВІБРОУДАРНИХ МАШИН З ГІДРОІМПУЛЬСНИМ ПРИВОДОМ

Автор(и)

  • Наталія Ростиславівна Веселовська

Ключові слова:

вібраційні машини, віброударні машини гідроімпульсний привід, ефективність, робочі режими пресування, віброударне пресування.

Анотація

Розглянуті принципи побудови і дослідження детермінованих моделей вібраційних та віброударних машин. Загальний аналіз робіт з вібраційного та віброударного пресування дозволяє виділяти ознаки відповідних режимів роботи на основі математичних моделей робочих процесів вібраційних та віброударних машин. Конструктивне виконання моделі інерційного вібропрес-молота та опис її параметрів дає можливість вибору різних режимів інерційного навантаження під час відпрацювання технологічних процесів формоутворення заготовок з порошкових матеріалів методом вібро-ударного пресування, що дозволяє оцінити ефективність їхнього застосування.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-06

Як цитувати

Веселовська, Н. Р. (2021). ДОСЛІДЖЕННЯ ДЕТЕРМІНОВАНИХ МОДЕЛЕЙ ВІБРАЦІЙНИХ ТА ВІБРОУДАРНИХ МАШИН З ГІДРОІМПУЛЬСНИМ ПРИВОДОМ. Матеріали науково-технічної конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці», (25), 263–265. вилучено із https://confproc.pgm.kpi.ua/article/view/230593