ГІДРОПРИВОД КОНВЕЄРА МОБІЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ХОЛОДНОГО ФРЕЗЕРУВАННЯ АСФАЛЬТНОГО ДОРОЖНОГО ПОКРИТТЯ

Автор(и)

  • Л.К. Поліщук
  • О.О. Коваль

Ключові слова:

ГІДРОПРИВОД КОНВЕЄРА, ДОРОЖНЕ ПОКРИТТЯ

Анотація

Під впливом оточуючого середовища, механічних пошкоджень та внутрішніх процесів дорожнє полотно з часом зношується і потребує відновлення. З метою видалення чи реконструкції пошкодженого шару дорожного покриття застосовують спеціальні самохідні або причіпні машини – холодні фрезери.

Машина холодного фрезерування Wirtgen W100 відноситься до типу малих фрез із тиловою системою завантаження матеріалу, що використовується для ремонтно- відновлювальних робіт, шириною фрезерування 1000 мм і глибиною до 300 мм, оснащена двома основними робочими елементами: фрезерним барабаном та причіпним відвантажувальним конвеєром. Машину оснащено розвинутою гідравлічною системою, яка забезпечує функціонування усіх приводів.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-04-30

Як цитувати

Поліщук, Л., & Коваль, О. (2021). ГІДРОПРИВОД КОНВЕЄРА МОБІЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ХОЛОДНОГО ФРЕЗЕРУВАННЯ АСФАЛЬТНОГО ДОРОЖНОГО ПОКРИТТЯ. Матеріали науково-технічної конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці», (20), 120–121. вилучено із https://confproc.pgm.kpi.ua/article/view/230418