ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ПРОМИСЛОВОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ СТУМИННОЇ ОБРОБКИ ТОНКОСТІННИХ ВИРОБІВ З НЕМЕТАЛЕВИХ КОМПОЗИТІВ - Саленко, О.Ф.; Семінська, Наталія Валеріївна; Капьонкін, І.В. (Матеріали науково-технічної конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці», 2021)
У роботі сформульовані практичні рекомендації по використанню обладнання, що застосувується для створення нових високопродуктивних технологій обробки неметалевих композитів